HARTĂ SITE
  • Daune RCA
  • Daune RCA
  • Daune RCA
  • Daune RCA
  • Daune RCA


Termenii şi condiţiile de utilizare

ai site-ului web http://daune-rca.ro

În scopul utilizării acestui site este necesar să citiţi şi să acceptaţi integral termenii şi condiţiile de utilizare. Prin intrarea în acest site confirmaţi că aţi luat cunoştinţă de conţinutul condiţiilor de utilizare menţionate în prezenţa pagină şi că vă obligaţi să le respectaţi întocmai. Administratorul site-ului îşi rezervă dreptul de a aduce modificări, adăugiri sau completări ulterioare condiţiilor de utilizare, în orice moment, fără notificarea prealabilă a utilizatorilor. În situaţia în care nu acceptaţi oricare dintre modificările, adăugirile sau completările ulterioare, aveţi posibilitatea de a înceta în orice moment accesarea site-ului.

1. Informaţii personale

Pe site-ul nostru nu se înregistrează şi nu se stochează date cu caracter personal. Formularul de contact nu colectează informaţii personale şi poate fi utilizat doar pentru a ne face cunoscut cazul dvs. Cabinetul nostru de avocatură nu colectează adrese de email, nu transmite şi nu efectuează campanii de publicitate.

2. Copyright

Intregul continut al site-ului http://daune-rca.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea cabinetului nostru de avocatură si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul nostru a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

3. Accesul la site

Cabinetul nostru de avocatură garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor noastre fara acordul scris prealabil al nostru.

4. Descrierea serviciilor

Pe site-ul daune-rca.ro găsiţi oferta noastră de servicii, legislaţie şi cazuistică specifice acordării despăgubirilor în cazul daunelor din asigurări. Informaţiile publicate pe site nu au un caracter oficial, nu sunt furnizate de vreo autoritate publică şi au un caracter pur informativ. Cabinetul nostru de avocatură îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul şi structura website-ului.

5. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene şi Condiţii, clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri