HARTĂ SITE
  • Daune RCA
  • Daune RCA
  • Daune RCA
  • Daune RCA
  • Daune RCA


Fiecare asigurator îşi stabileşte limitele maxime ale despăgubirilor, pe care le acordă pentru diferite daune provocate de şoferul autoturismului asigurat printr-o poliţă R.C.A. Comisia de Supraveghere a Asigurărilor impune anumite praguri minime pentru suma asigurată, care de regulă, sunt adoptate de aproape toate companiile de asigurari. În anul 2011, valoarea maximă a despăgubirilor în caz de accident este:
- 750.000 € pentru pagube materiale;
- 5,5 milioane € pentru vătămari corporale.

Asiguratorii acordă despagubiri, în cazul în care evenimentul s-a produs pe perioada de valabilitate a poliţei R.C.A, pentru următoarele prejudicii:

  • Vătămari corporale sau deces, inclusiv pentru prejudicii fără caracter patrimonial;

  • Pagube materiale;

  • Pagube ce rezultă din lipsa de folosinţă a vehiculului avariat;

  • Cheltuieli de judecată efectuate de către persoana prejudiciată.


Despăgubirea se acordă indiferent de locul unde s-a produs accidentul.
Aprecierea despăgubirilor este statuata de norme specifice, legi generale, dar si in baza jurisprudenţei din România.
Aprecierile subiective vă pot pune în situaţia de a nu obţine decât o parte din despăgubirile cuvenite sau chiar de a vi se refuza pretenţiile formulate. Dacă vă aflaţi într-o astfel de situaţie, noi vom analiza cazul dvs. GRATUIT, iar în cazul în care veţi fi de acord, vă vom reprezenta în instanţă, pentru a vă obţine despăgubirile cuvenite.
Consultanţă gratuită

în vederea recuperării integrale a daunelor.

În urma unui accident rutier în care a rezultat vătămarea corporală sau decesul unei persoane care nu se face vinovată de producerea accidentului, la momentul intrării în posesie a tuturor documentelor eliberate de organele de cercetare (poliţie, procuratură etc) prin care se stabileşte vinovăţia , vom realiza un studiu al cazului şi vom elabora o strategie legală în vederea obţinerii unui rezultat cât mai favorabil şi a unui caştig pe masura compensaţiilor materiale şi morale.
Reprezentare în instanţă

pentru obţinerea daunelor in baza poliţelor de asigurare obligatorii de răspundere civilă auto - R.C.A.

În condiţiile în care nu reuşim să ajungem la o înţelegere cu compania de asigurari care trebuie să platească daunele suferite de către clienţii noştri, suntem nevoiţi să finalizăm cererile noastre prin intermediul instanţelor competente.
Onorariul nostru se va achita numai la obţinerea despăgubirii - ONORARIUL DE SUCCES.