HARTĂ SITE
  • Daune RCA
  • Daune RCA
  • Daune RCA
  • Daune RCA
  • Daune RCA


Cazuistică

dacă vă aflaţi într-una dintre situaţiile următoare, contactaţi-ne!

Sunteţi rănit într-un accident de circulaţie produs din vina altcuiva: persoana vinovată de producerea accidentului, în solidar cu societatea de asigurare la care autovehiculul vinovat de producerea accidentului avea încheiată asigurarea obligatorie de raspundere civila auto R.C.A. vă vor plăti despăgubirile.

Sunteţi rănit într-un accident de circulaţie produs din vina unei persoane care nu a fost identificată: în această situaţie, vă recomandăm să ne contactaţi de urgenţă.

Sunteţi vătămat într-un accident de circulaţie produs din vina unei persoane care nu avea asigurare R.C.A.: puteţi obţine despăgubiri de la o instituţie abilitată să gestioneze asemenea cazuri. Cabinetul nostru de avocatură vă poate reprezenta în faţa acestei instituţii, pentru a vă obţine despăgubirile cuvenite.

Sunteţi vătămat într-un accident de circulaţie produs din vina unei persoane care are automobilul înmatriculat în altă ţară: prin intermediul corespondenţilor noştri din strainatate, vă putem reprezenta juridic în faţa societăţii de asigurare din străinate în vederea obţinerii despăgubirilor cuvenite.